Юрген Клоп иска в Ливърпул блестял досега за Порто полузащитник


Юрген Клоп иска в Ливърпул блестял досега за Порто полузащитник
Снимка: Getty Images/Guliver

1968 0

Юрген Клоп е предал на шефовете на Ливърпул, че желае тимът да бъде подсилен с халфа на Порто Отавио. 26-годишният играч впечатлява за „драконите”, а през последния сезон записа 5 гола и 12 асистенции в 42 мача от всички надпревари.

Отавио подписа нов договор с португалския гранд преди само три месеца, но в Ливърпул виждат Отавио като идеален заместник на напускащия Джорджинио Вайналдум.

Според A Bola, Ливърпул е готов да предложи исканата цена от португалците за бразилеца, която е на стойност 60 милиона евро. Това е сумата, която влиза автоматично като откупуваща клауза в договора на играча до 1-и юли, а дотогава е 39 милиона евро.

Марко Груич, който прекара последния сезон под наем в Порто, може да остане на „Ещадио до Драгао”, за да бъде смъкната цената на Отавио. Сърбинът по всичко личи, че бъдещето му не е свързано с тима от „Анфийлд”. А кой блестял на Евро 2020 може също да отиде при "червените", четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички