"Знаем къде живееш. Не подписвай": Заплашват Рафа Бенитес и семейството му


"Знаем къде живееш. Не подписвай": Заплашват Рафа Бенитес и семейството му
Снимка: Getty Images

4191 0

Мърсисайдската полиция е започнала разследване на заплашителен банер срещу бившия мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес. Очаква се испанецът да поеме градския съперник на „червените“ Евертън в близките дни независимо от факта, че прекара няколко години на „Анфийлд“. Банер бе показан близо до дома на Бенитес във Вирал, където живеят жена му и децата му.

Полицията сподели, че банерът не е бил поставен върху дома на испанеца, но е гласял „Знаем къде живееш. Не подписвай“, което се интерпретира като предупреждение към наставника срещу присъединяването му към Евертън. 61-годишният бивш бос на Ливърпул, Наполи, Интер и Реал Мадрид е непопулярна фигура с някои привърженици на Евертън заради асоциирането му с Ливърпул, но в частност заради коментарите му през 2007, когато нарече „карамелите“ „малък клуб“.

„Това съобщение разбираемо предизвика стрес и тревога за живеещите в района. Поради използвания футболен език, подозираме, че то е насочено към Рафа Бенитес – но който и да е поставил съобщението, го е оставил пред погрешния дом. Ако някой има информация за човека, направил банера или помогнал с поставянето му, моля да ни уведомите възможно най-скоро“, сподели инспектор Дарън Тейлър. Евертън търси нов треньор след изненадващото напускане на Карло Анчелоти, който се завърна в Реал.

Повече информации за назначаването на Бенитес като треньор на Евертън - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички