Юрген Клоп и Мохадем Салах си отдъхнаха след трудната победа срещу Астън Вила


Юрген Клоп и Мохадем Салах си отдъхнаха след трудната победа срещу Астън Вила
Снимка: Getty Images/Guliver

878 0

Вчера Ливърпул победи трудно Астън Вила с 2:1, а след края на мача Юрген Клоп е заявил, че трите точки са били от огромно значение за неговия тим в тази среща:

"Доминирахме, но допуснахме една грешка и ни вкараха гол. След това вкарахме, но попадението бе отменено заради засада. Настроението на почивката не беше много добро, но думите, които си разменихме, бяха ОК. Не трябваше да вдигам прекалено играчите."

"Те знаеха, че ако продължим по този начин, ще създадем положения. Справихме се. От огромно значение бе да победим. Истинско облекчение. Имахме нужда от това. Много важни три точки."

"Можем да спрем да говорим за Трент. Всички знаят, че той е изключителен футболист. Гарет Саутгейт решава дали да го включи в състава на Англия, но няма смисъл да обсъждаме това всяка седмица. Трябва да поставим останалите отбори под напрежение."

Вкаралият един от головете за Ливърпул Мохамед Салах също даде своята оценка за победата: 

"Най-после! Получи се страхотен и труден мач, но ние победихме и това беше най-важното. Преди това бяхме загубили няколко мача тук и психически си казвахме "О, не отново". Но този път свършихме добра работа след почивката."

"Трудно е, когато не печелиш на "Анфийлд" в поредица от срещи, но този път играхме добре. Победата е важна, защото остават само седем мача. Искаме да играем в Шампионската лига и догодина, но трябва да се фокусираме върху всеки отделен мач. Дано завършим на четвърто място."

Всичко по-интересно около снощния мач между Ливърпул и Астън Вила, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички