Юрген Клоп: Дали трябва да бием Юнайтед? Над 100% - да!


Юрген Клоп: Дали трябва да бием Юнайтед? Над 100% - да!
Снимка: Getty Images

1435 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди голямото дерби на кръга в английската Висша лига, в което неговият отбор ще се изправи срещу втория във временното класиране и голям исторически съперник - Манчестър Юнайтед. А мърсисайдци се нуждаят задължително от точки, за да имат шанс за топ 4.

Запитан дали Ливърпул трябва да победи на всяка цена на "Олд Трафорд", Клоп отговори: "Над 100% - да. Без да печелим мачове, нямаме шансове да играем европейски футбол".

"Когато играеш в четвъртък и неделя през всяка седмица, свикваш на това, но не става по-лесно. Трудно предизвикателство е за тях. Петък е ден за възстановяване. Събота е втори ден за възстановяване, а след това играят. Нямат шанс да променят неща, но не мисля, че биха искали да променят точно в момента.

Ще бъде труден мач, интензивен. Гледахме Юнайтед миналата вечер и е добър отбор. Особено, когато го оставиш да играе. Те лятаха. Сигурен съм, че Юнайтед все още вярва, че има шанс за титлата. И двата отбора трябва да спечелят, което е гаранция за добър мач" - сподели още Клоп.

Междувременно стана ясно, че Юрген Клоп взима немски талант за наследник на Вайналдум в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички