Юрген Клоп взима немски талант за наследник на Вайналдум в Ливърпул


Юрген Клоп взима немски талант за наследник на Вайналдум в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2062 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп възнамерява да привлече немския талант Флориан Нойхаус от тима на Борусия Мьонхенгладбах, съобщава журналистът на Bild Кристиан Фолк. Немският специалист вижда Нойхаус като отличен вариант за наследник на Жоржиньо Вайналдум, който най-вероятно ще си тръгне от "Анфийлд".

Договорът на Вайналдум с Ливърпул изтича през това лято и все още не е подновен. Очаква се нидерландецът да напусне мърсисайдци като свободен агент и да се присъедини към испанския колос Барселона, където ще може да работи под ръководството на своя сънародник и бивш треньор в националния отбор Роналд Куман. 

От известно време ръководството на Ливърпул разглежда различните варианти за полузащитници, но изглежда, че Клоп се е спрял именно на Нойхаус, който също проявявал интерес към "червените" и искал да играе за тях. Освобождаващата клауза на Нойхаус е около 34 милиона паунда. Интерес към халфа проявява и Байерн Мюнхен.

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул проявява интерес към емблематичен нападател от Серия А (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички