Юнайтед пожела халф на Ювентус, Френки де Йонг отпадна от сметките


Юнайтед пожела халф на Ювентус, Френки де Йонг отпадна от сметките
Снимка: Getty Images

1450 0

Авторитетното британско издание "The Athletic" съобщи, че Манчестър Юнайтед обмисля да подпише с полузащитника на Ювентус - Адриен Рабио , който има още една година от договора си в Торино.

Френският национал е един от най-добре печелещите в Ювентус със 7 милиона евро годишна заплата. Той се присъедини към "бианконерите" със свободен трансфер от ПСЖ през 2019 г., така че всяка продажба би позволила на гигантите от Серия А да направят капиталова печалба.

Въпреки че продажбата би имала смисъл за Ювентус от финансова гледна точка, Макс Алегри вече се занимава с кратки опции в средата на парка, като се има предвид, че и Пол Погба , и Уестън Маккени бяха изключени за няколко седмици, след като получиха контузии по време на предсезона.  27-годишният Рабио е изиграл 129 мача за Ювентус, като е отбелязал шест гола.

Дейвид Орнщайн съобщава, че Рабио "се смята за високопоставен сред редица кандидати". "Червените дяволи" се стремят да подсилят халфовата си линия и според изданието Рабио е сред целите им за лятото.

Полузащитник на Сасуоло - Давиде Фратези е потенциален кандидат за заместник на Рабио, тъй като според Sky Sport Italia "бианконерите" са възобновили интереса си към италианския национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички