Военен конфликт отмени звездна контрола между Атлетико Мадрид и Ювентус


Военен конфликт отмени звездна контрола между Атлетико Мадрид и Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1685 0

Приятелският мач между Ювентус и Атлетико Мадрид, който беше плануван за тази неделя, беше отменен поради проблеми със сигурността. Срещата трябваше да се проведе в неделя на "Блумфийлд Стейдиъм" в Тел Авив, но военния конфликт в близост до мероприятието постави под съмнение нормалната обстановка.

Става въпрос за напрежението в ивицата Газа, което в последните дни продължава отново да расте и застрашава сигурността на местните, които трябваше да се насладят на европейските колоси. Само преди седмица пък същото съоръжение прие срещата за "Трофея на шампионите" между ПСЖ и Нант. 

"Комтек Груп (организатор на мача), Ювентус и Атлетико Мадрид обявяват, че приятелският двубой между двата отбора, който трябваше да се проведе в Израел тази неделя в Тел Авив, беше отменен", се казва в съобщението на испанския клуб.

Това трябваше да бъде последна проверка и за двата клуба преди началото на сезоните в Испания и Италия, които са насрочени за средата на месец август. Ювентус ще стартира в елита на Ботуша с домакинство на Сасуоло на 15 август, докато в същия ден "дюшекчиите" ще гостуват на Хетафе. 

Вижте най-интересните сделки на летния трансферен прозорец!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички