Рамос вече не издържа на "Бернабеу"


Рамос вече не издържа на "Бернабеу"

2236 0

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос е много близо до приключване на своя близо 10-годишен престой на "Бернабеу". По-рано тази седмица Рамос обяви, че Манчестър Юнайтед е единственият клуб, в който иска да играе. Испанецът в никакъв случай няма да промени мнението си, твърди испанският вестник "Марка".

29-годишният централен защитник вече сподели желанието си ръководството на "Кралския клуб" да започне преговори с Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" предложиха 28.6 млн. паунда за услугите на испанския национал. От Мадрид отхвърлиха тази оферта, сметвайки я за прекалено ниска.

Според информацията обаче Рамос остава решен да си тръгне. Испанецът иска промяна и ново предизвикателство. А "Олд трафорд" е място, където може да получи и двете. 

Бившият президент на "Белия балет" Рамон Калдерон разкри, че ако Рамос напуска Реал, то ще е само в посока Манчестър.

"Знам, че Серхио каза на главния мениджър да разглежда офертите само от Манчестър Юнайтед. Той желае да премине само и единствено в Юнайтед. Вече не е върпос на пари. Тук става дума за липса на любов към отбора от страна на Рамос", заяви Калдерон.

Първоначално се смяташе, че Рамос е недоволен от това, че не получава предложение за по-висока заплата. Сега обаче стана ясно, че не парите са проблем за играча. Въппреки това "Червените дяволи" са готови да направят Рамос един от най-високо платените си футболисти. Предложението към него ще бъде за около 200 000 паунда на седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички