Манчестър Юнайтед с нова оферта за Рамос


Манчестър Юнайтед с нова оферта за Рамос
Снимка: Gulliver/Getty Images

1733 0

Манчестър Юнайтед изпрати нова оферта на стойност 28,6 млн. паунда за защитника на Реал Мадрид Серхио Рамос. Испанецът е заявил пред ръководството на "Кралския клуб", че желае да напусне и да се присъедини към тима, воден от Луис ван Гаал, съобщава "Скай спортс".

В последните седмици евентуален трансфер на Рамос в посока Манчестър е непрестанно коментиран от медиите в Англия. Според футболния експерт Грахам Хънтър сделката скоро ще се осъществи, тъй като играчът ясно е показал, че иска да си тръгне.

"Рамос е казал на ръководството на Реал Мадрид, че той със сигурност желае да си тръгне това лято. Също така, че иска да започне преговори с Манчестър Юнайътед и никого другиго", заяви Хънтър.

"В Юнайтед искат някой, който да бъде част от гръбнака на отбора, някой, който знае как да печели и има опит в това, някой, който съчетава характер и талант. Рамос е именно такъв тип играч. Затова клуба в момента се е фокусирал върху него", добави още той.

"В Реал Мадрид той се чувства пренебрегнат. Забелязва се също и липса на комуникация между най-важния човек в клуба - президента Флорентино Перес, и Рамос - капитан  и любимец на феновете", завърши футболният експерт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички