Уилшър е сигурен, че ще остане в Арсенал


Уилшър е сигурен, че ще остане в Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

883 0

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър изрази увереност, че ще продължи договора си с „артилеристите“, който изтича в края на настоящия сезон.

Юношата на лондончани имаше много проблеми с контузии в последните години, а миналия сезон игра в Борнемут под наем, но в последните седмици постепенно започна да си връща мястото в състава на Арсенал.

„Определено искам да остана тук. Наслаждавам се на футбола си и обичам да играя във Висшата лига. Искам да помогна на Арсенал да се върне там, където му е мястото. Трябва да изгладим нещата около новия договор и съм сигурен, че това ще се случи в следващите две седмици и ще стигнем до разбирателство“, заяви Уилшър пред Sky Sports.

„Мисля, че доказах, че мога да играя във Висшата лига и вече отново вярвам, че мога оказвам влияние върху мачовете с играта си. Мога да помогна на Арсенал, а след това ще видим дали селекционера на Англия ще ме избере“, коментира халфът по повод възможността да попадне в състава на Англия за Световното първенство в Русия следващото лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички