Венгер ще преговаря с Уилшър в края на годината


Венгер ще преговаря с Уилшър в края на годината
Снимка: Gulliver/GettyImages

950 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че ще покани полузащитника Джак Уилшър на преговори в края на декември. По-рано тази седмица 25-годишният футболист се оплака, че диалогът за продължаване на контракта му все още не е започнал и дори няма насрочена дата за среща.

На пресконференция днес Венгер разясни ситуацията. "Да, ще поговоря с него, а това ще се случи в края на декември. Важно е и той да се чувства добре тук. Аз го разглеждам като играч, който от главата до петите е свой за Арсенал, но по-важно е той да е щастлив при нас", каза Венгер.

Договорът на Уилшър изтича в края на сезона и той ще има право да преговаря с други клубове след Нова година. Халфът в сряда срещу Уест Хям за първи път от повече от три години игра цял мач, а това бе и първият му двубой като титуляр в Премиършип от май 2016 г., когато за него започна серия от контузии. Запитан, дали е останал доволен от показаното от Уилшър срещу "чуковете", Венгер отговори: "Като цяло, да. Срещата ни ще бъде в края на месеца, тъй като сме още в началото на декември и искам да видя колко полезен може да бъде и как ще му се удаде да поддържа физическата си форма".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички