Гуардиола се отказа да купи Алексис Санчес


Гуардиола се отказа да купи Алексис Санчес
Снимка: Getty Images/Guliver

1512 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола временно е решил да се откаже от привличането на нападателя на Арсенал Алексис Санчес, съобщава Goal.com. Съобщава се, че испанският специалист все още иска да работи с чилийската звезда, но няма да го купува през зимния трансферен прозорец.

Причината за временния отказ на Гуардиола от идеята за Санчес е фактът, че той не иска да разваля харомнията в съблекалнята.

Сега основна трансферна цел за "гражданите" е подписването с централен защитник. Те искат футболиста на Саутхемптън Върджил ван Дайк. Неговите лидерски качества обаче могат да провалят трансфера му на "Етихад", подобно на случая със Санчес.

Гуардиола е устремен към спечелването на титлата в Англия и чудесно представяне в Шампионска лига. Поради тази причина той не иска да разваля позитивната атмосфера в отбора, която цареше през първата част на сезона.

В същото време Санчес се надява силно да напусне Арсенал още през януари и да акостира в Манчестър. Това му искане е причинило конфликт между него и част от съотборниците му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички