Уилям Галас си позволи да сравни Хари Кейн от Тотнъм с Робин ван Перси


Уилям Галас си позволи да сравни Хари Кейн от Тотнъм с Робин ван Перси
Снимка: Getty Images

1489 0

Бившият футболист на Челси, Арсенал и Тотнъм - Уилям Галас, направи доста интересен коментар, сравнявайки двама от своите стари съотборници - Робин ван Перси и Хари Кейн.

Бившият френски национал говори за голмайсторските умения на Хари Кейн и си позволи да ги сравни с тези на нидерландеца - Ван Перси:

"Хари не винаги стои отпред, което за централния защитник може да бъде доста неприятно, защото той трябва да го следи навсякъде, за да го пази. Когато е в наказателното поле, той представлява опасност, защото никога не знаеш накъде ще тръгне, десен, ляв крак, той е толкова силен и с двата, както и с главата си. Ако трябва да го сравнявам с друг играч, то това ще бъде не кой друг да е, а Робин ван Перси, с когото имах честта също да играя", категоричен бе Галас пред "Genting Casino".

Самият нидерландски нападател се представяше на ниво във Висшата лига, защитавайки цветовете на Арсенал и Манчестър Юнайтед. В 383 мача за двата тима той се разписа 190 пъти във всички турнири.

Статистиката на Хари Кейн е доста по-умопомрачителна обаче. Британският ас има 254 попадения в 395 мача във всички турнири. С течение на времето той се превърна в един от най-добрите тарани, които футбола е познавал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: За колко милиона е можел да бъде купен Хари Кейн през сезон 2013/14?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички