Не е за вярване! Шон Дайш опитал да вземе Хари Кейн в Бърнли за едва 7 милиона паунда, но...


Не е за вярване! Шон Дайш опитал да вземе Хари Кейн в Бърнли за едва 7 милиона паунда, но...
Снимка: Getty Images

1516 0

Доскорошният наставник на Бърнли - Шон Дайш, сподели, че се е опитал да привлече голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, за едва 7 милиона паунда през сезон 2013/14.

Дайш е бил убеден в качествата на тогава все още младия Кейн и е вярвал, че той може да се превърне в уникален футболист. Ето какво разказа британският специалист:

"Спомням си, че тогава треньор беше Тим Шърууд, обадих му се и му предложих 7 милиона паунда за Кейн, а той, разбира се, се съгласи. Веднага се обадих на представителите на борда, но те моментално ми казаха, че това няма как да стане", каза Дайш пред "The Fozcast".

"Винаги съм вярвал, че той ще се превърне в този, който е днес. Уникален футболист, възхищавам му се", добави още британецът.

Наистина е неприятно, когато ръководството се намеси и сложи край на мераците на един треньор за силно желан играч. Можем само и единствено да си представим какво щеше да направи Хари Кейн с екипа на Бърнли в онази добра позната формация на Шон Дайш.

9 години по-късно предсказанията на Дайш се сбъднаха. Хари Кейн се превърна в един от най-добрите футболисти на Острова и зад гърба си има 254 гола и 60 асистенции в 395 мача за "шпорите" във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байерн Мюнхен разкри дали ще се пробва да привлече Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички