Уест Хям предлага 8-годишен договор на Деклан Райс с 200 000 паунда на седмица


Уест Хям предлага 8-годишен договор на Деклан Райс с 200 000 паунда на седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

1382 0

Уест Хям ще предложи много примамлив нов договор на една от звездите си – Деклан Райс, съобщава „talkSPORT“. Новият контракт се очаква да бъде за цели осем години и така 23-годишният английски национал да се обвърже с „чуковете“ чак до 2030 година.

Той ще получава по 200 000 паунда на седмица, което ще го направи един от най-скъпоплатените играчи в отбора на Дейвид Мойс. Райс има основен принос за фантастичния сезон, който прави Уест Хям със своите 5 гола и 4 асистенции в 48 мача.

Лондончани са 7-ми във временното класиране във Висшата лига и се борят за място в групите на Лига Европа следващия сезон. „Чуковете“ направиха и запомняща се кампания в Лига Европа, като стигнаха до 1/2-финал в турнира, но там отпаднаха от германския Айнтрахт Франкфурт, а на 1/8-финал отстраниха хегемона и основен фаворит в турнира Севиля.

Ситуацията около Деклан Райс следят Манчестър Юнайтед и Челси, които искат да го имат в редиците си, но офертата за нов договор от Уест Хям може да осуети плановете на тези два отбора.

Вижте още: Бивш играч на Уест Хям даде съвет на Райс дали да остане

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички