Уест Хям изнесе лекция и върна Брайтън обратно в реалността (ВИДЕО)


Уест Хям изнесе лекция и върна Брайтън обратно в реалността (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

692 0

Съботният ден от третия кръг на английската Висша лига приключи с мача между Брайтън и Уест Хям. "Чуковете" се наложиха с 3:1 като гост на "Амекс" и се качиха (временно) на върха в елита на Острова, нанасяйки първа загуба през сезона на "чайките".

В 19' резултатът на "Амекс" бе открит. Джеймс Уорд-Праус бе намерен от свой съотборник и с много прецизен удари порази долния десен ъгъл на вратата на домакините. Брайтън се опита всячески да отговори на съперника до края на полувремето, но не се стигна до нищо по-опасно пред Ареола.

Втората част бе доста по-интригуваща. В 58' Джаръд Боуен покачи на 2:0, показвайки съобразителност в наказателното поле след карамбол. Само 5 минути по-късно отново британецът бе център на вниманието. Нападателят асистира на Микел Антонио, който направи 3:0 за "чуковете" с мощен удар в долния ляв ъгъл.

Във финалните минути на срещата Брайтън натисна сериозно и създаде много работа на Алфонс Ареола. Френският страж обаче бе преодолян в 81-ата минута, когато с плътен удар извън наказателното поле Паскал Грос намали на 3:1.

С победата Уест Хям вече е първи с актив от 7 точки, 4 вкарани и 3 допуснати попадения. Брайтън пък претърпява първа загуба за сезона и се намира на четвъртото място с 6 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички