Уейн Рууни бесен от поведението на ръководните органи в Англия


Уейн Рууни бесен от поведението на ръководните органи в Англия

730 0

Нападателят на Дарби Каунти Уейн Рууни смята, че правителството и футболните ръководни органи третират футболистите като морски свинчета по време на пандемията от коронавирус. Професионалният футбол в Англия беше отменен до 3-ти април, като подновяването на срещите зависи от ситуацията на Острова след три седмици.

„Седмицата беше притеснителна за играчите, треньорите и техните семейства. Видя се и липсата на лидерство от страна на правителството, Английската футболна асоциация и Висшата лига. Всички останали спортове – тенис, Формула 1, ръгби, голф, футболът в другите страни бяха спрени, а на нас ни се съобщи, че трябва да продължим да тренираме. Мисля, че много от футболистите се запитаха, дали не става въпрос за парите, които се въртят във футбола? Защо да чакаме до петък? Защо Микел Артета трябваше да се разболее, за да се направи правилното нещо? Изглеждаше сякаш футболистите в Англия бяхме третирани като морски свинчета“, заяви Уейн Рууни.

Все още не е ясно по какъв начин ще бъде довършен сезона във Висшата лига след подновяването на първенството. Ето кога се очаква да има повече яснота по темата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама