Удар по Моуриньо: Тотнъм загуби един от най-важните си играчи


Удар по Моуриньо: Тотнъм загуби един от най-важните си играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1999 0

Тотнъм ще бъде в следващите няколко седмици без един от най-важните си играчи. Хюн-Мин Сон счупи дясната си ръка по време на двубоя с Астън Вила и сега ще се подложи на операция.

"След последвалата операциуя медицинският екип на отбора ще разгледа опциите за въстановяване пред Сон, но се очаква играчът да не е на линия в следващите няколко седмици", написаха от лондонския клуб.По този начин той със сигурност ще изпусне мача от Шампионска лига срещу Ред Бул Залцбург и дербито с Челси във Висшата лига.

Когато Жозе Моуриньо дойде в отбора разликата между Тотнъм и 4-тото място беше цели 11 точки, докато в момента тя е едва 1. „Шпорите“ са на 5-тата позиция в момента, като „дишат във врата“ на 4-тия Челси преди сблъсъка между двата тима на 22-ри февруари. „Все още има над 10 мача. Има много срещи, които предстои да се изиграят и ще видим какво ще е положението в края на сезона. Трябва само да бъдем фокусирани. Ще се опитаме да вземем максимален брой точки“, коментира преди няколко дни Сон.

А вижте как треньорът на тима Жозе Моуриньо влезе в хумористичните страници в интернет пространството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички