"Убивам го"! В Манчестър Сити скъсват от подигравки бившия си съотборник Олександър Зинченко


"Убивам го"! В Манчестър Сити скъсват от подигравки бившия си съотборник Олександър Зинченко
Снимка: Getty Images

3464 0

Звездата на Манчестър Сити - Риад Марез, разкри, че самият той е съсипал от подигравки бившия си съотборник и настоящ съперник в Арсенал Олександър Зинченко.

Приятелски закачки с горчив привкус

Алжирецът сподели, че звънял многократко по време на сезона на своя приятел. Той чакал "гражданите" да триумфират във Висшата лига, за да му се обади отново.

Зинченко премина от "Етихад" на "Емирейтс" миналото лято, превръщайки се в ключова фигура в състава на Микел Артета. "Топчиите" се виждаха като почти сигурни шампиони седмици преди края на кампанията. Отборът обаче навлезе в ужасна серия, което даде възможност на Манчестър Сити да подпечата поредната си титла.

Почивка преди нова доза подигравки

"Убивам го! Да, винаги му звъня по телефона. Той ми е приятел, така че винаги се шегуваме и коментираме разни неща. В момента обаче е малко тъжен, така че ще почакам да вдигнем титлата и ще му се обадя отново", заяви Марез пред "beIN SPORTS" . 

Арсенал записа едва 2 победи в последните си 8 мача в елита на Англия, което наклони везните в полза на "гражданите". Отговорността за това пое треньорът на тима Микел Артета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички