"Новия Холанд" обиди Арсенал: Не желая там, те не искат да печелят титли


"Новия Холанд" обиди Арсенал: Не желая там, те не искат да печелят титли
Снимка: Getty Images

2986 0

Нападателят на Гент Гифт Орбан заяви, че няма желание да играе за английския Арсенал. Нигериецът призна, че мечтае да премине в топ клуб от Висшата лига, но не при "артилеристите", които той обиди без такт.

"Надявам се един ден да играя в топ първенство. Трябва да си поставяте високи цели в живота, а и кой ще откаже по-висока заплата? Но аз съм все още твърде млад за Саудитска Арабия, искам да се наслаждавам максимално на футбола. Да играя на стадион с трима фенове не е за мен", заяви младият футболист, цитиран от sporza.be.

"Искам да се преместя някъде, където ще се чувствам комфортно. Кое е по-добре - да преминеш в по-голям клуб, където няма много игрово време и е пълно с трудности, или в отбор, в който се чувстваш комфортно и играеш? Всеки играч ще избере последното. С изключение на 35-годишните, които избират клуба само заради парите", продължи Орбан.

"Моята мечта е да играя във Висшата лига. Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити. Но не ми харесва Арсенал - изглежда те не искат да печелят титли. Искам да отида там, където го правят", допълва 20-годишният футболист. А ето как изпъкна Орбан пред скаути на Юнайтед и Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички