Тухел: Сигурен съм, че никой не иска да се изправя срещу Челси


Тухел: Сигурен съм, че никой не иска да се изправя срещу Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел е уверен, че отборът му ще бъде нежелан съперник за всеки друг тим в 1/4-финалите на Шампионска лига. Германецът се превърна в най-успешно дебютиралия треньор на "сините", след като няма загуба в първите си 13 мача начело. В този период лондончани постигнаха 9 победи и 4 равенства, а в 11 мача запазиха вратата си суха. Снощи Челси елиминира Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига.

"Ние чувстваме, че заслужавахме победата и да продължим напред, а това е най-важното. Важно е самите момчета да усетят колко голямо е това постижение и никой не трябва да ги убеждава. Те имат специална връзка и такива резултати формират от вас отбор, който може да постигне големи цели. Това може да бъде постигнато само чрез резултати и опит", заяви Тухел, цитиран от "Sky Sports".

"Сигурен съм, че никой не иска да играе с нас. Ние вече сме на четвъртфиналите, така че срещу нас ще бъде супер трудно. Това е голяма стъпка, но няма нужда да се страхуваме. Ще бъдем готови, който и да се изправи срещу нас", допълни специалистът. А ето кой наставник се похвали, че е направил Тухел от барман - треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички