Калъм Хъдсън-Одой е участвал в пътен инцидент на Острова


Калъм Хъдсън-Одой е участвал в пътен инцидент на Острова
Снимка: Getty Images/Guliver

1396 0

Английският национал Калъм Хъдсън-Одой се е забъркал в голям скандал, според медиите на Острова. 20-годишният футболист на Челси е участвал в пътен инцидент със своя автомобил и се е опитал да излъже органите на реда, които разследват случая.

Хъдсън-Одой е ударил отзад кола, управлявана от млад лекар, а след случилото се той и двама от неговите спътници са снимали медика и са го принуждавали да поеме вина за катастрофата. Самият футболист не е попълнил застрахователните документи за пътното произшествие и като шофьор е посочен 32-годишният му брат Брадли. Ето какво разказва шофьорът на ударената кола:

"Почувствах как колата се разтресе, когато ме удариха. Веднага разпознах Калъм, който изскочи от своя автомобил. Носеше екипировка на Челси и беше ядосан. Започнаха да ме снимат, но аз отричам да съм виновен. Обиждаха ме, че карам стара кола. Моята застрахователна компания е получила документи, че съм ударил Ферари, а след това пък са дошли други книжа за катастрофа с Мерцедес. Искам полицията да разследва случая.", категоричен е лекарят, който е управлявал автомобил Рено на 10-годишна възраст.

От полицията вече обявиха, че тече разследване след показанията на доктора. Адвокатът на Калъм Хъдсън-Одой твърди, че е подадена жалба срещу трето лице, а не срещу неговия клиент.

А защо наскоро Томас Тухел беше извадил Хъдсън-Одой от игра след само 31 минути на терена, можете да научите ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички