Тухел с неочаквана реакция на уволнението на заместника му в Челси - Греъм Потър?


Тухел с неочаквана реакция на уволнението на заместника му в Челси - Греъм Потър?
Снимка: Getty Images

3997 0

Новоназначеният треньор на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, призна, че уволнението на Греъм Потър не е предизвикало силни емоции у него. Тухел беше уволнен в хода на настоящия сезон от Челси, за да бъде назначен Потър на мястото му. Няколко месеца по-късно и британецът беше предсрочно освободен от "сините".

"Разбрах за това късно през нощта от съобщение на телефона си. Моментът е абсолютно невероятен, защото съвпада с началото на работата ми в Байерн. Сега има още едно свободно място за треньор. Това е", каза германецът, цитиран от "The Athletic".

"Отне ми известно време да се дистанцирам, защото наистина ми харесваше да работя там и се сприятелих с персонала за цял живот. Беше напрегнато време. Но клубът се промени много. Това ми помогна да се дистанцирам. Ето защо тази новина не ми донесе големи емоции", допълни Тухел.

Той беше начело на Челси от януари 2021 година до септември 2022 г. и в първия си сезон спечели Шампионска лига. Фаворитът за наследник на Потър в Челси също е свързан с Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички