Тухел: Не мога да взимам решения заради личните желания на играчите


Тухел: Не мога да взимам решения заради личните желания на играчите
Снимка: Getty Images/Guliver

1515 0

Треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че няма да прави компромиси с желанията на футболистите си да получават повече игрово време, за да бъдат повикани в националните си отбори за Евро 2020. Тухел е категоричен, че не може да взима решения единствено на база личните желания на футболистите си.

„Вратарят Кепа Арисабалага също иска да играе на европейското, но това няма как да повлияе на решението ми кои играчи да пускам в игра. Аз правя това, което вярвам, че е най-добро за Челси. Тами Ейбрахам преминава през труден период. Той няма влиянието върху играта, което изискваме от него. След това дойде и контузията му и той загуби възможността да се бори за мястото си. Намираме се в решителната част на сезона и е трудно да вкарваме във форма играч с контузия. Всичко зависи от Тами. Ние изискваме много от него, но и той има високи цели", каза Тухел

Германският специалист допълни, че още вярва в сънародниците си Тимо Вернер и Кай Хаверц, макар че и двамата се представят далеч под очакванията. Тухел похвали играта им в защита в двубоя с Порто от Шампионска лига.

Ето какво каза Тухел след мача с Порто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички