Томас Тухел: Рюдигер и Кепа няма да бъдат наказвани


Томас Тухел: Рюдигер и Кепа няма да бъдат наказвани
Снимка: Getty Images/Guliver

1227 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел похвали защитника Антонио Рюдигер и вратаря Кепа Арисабалага за зарязването на томахавката, след като двамата бяха въвлечени в тренировъчно спречкване в неделя. Германският бранител бе изпратен в съблекалните, след като се сблъска с испанския вратар след закъсняло влизане, като двамата трябваше да бъдат разтървани от съотборниците си.

Тухел заяви, че инцидентът е бил сериозен, но Рюдигер и Кепа няма да бъдат наказвани. „Успокоихме незабавно ситуацията. Такива неща могат да се случат, защото всеки е конкурентен и мотивиран на тренировка. Те изясниха нещата и оставиха случилото се зад гърба им. За тази ситуация, няма да има наказание“, започна германецът на днешната си пресконференция.

Серията бе загуба на Челси от 14 последователни срещи във всички турнири приключи в събота след изненадващото поражение от Уест Бромич Албиън с 2:5 в събота. Но бившият треньор на Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен настоя, че няма паника преди първия четвъртфинален мач от Шампионска лига срещу Порто в сряда.

„Получихме звучен шамар в лицето и ни бе необходим такъв, за да ни напомни колко трудно е да продължиш да побеждаваш. Имам усещането, че можем да преодолеем Порто, но ще бъде трудно. Те са много опитни, но сме достатъчно силни и вярваме в себе си“.

Тухел потвърди, че крилото Кристиан Пулишич е в състава, след като получих проблем в подколянното сухожилие срещу Уест Бром, докато полузащитникът Н‘Голо Канте е възстановен, но ще остане на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички