"Тухел цени високо качествата му" - спортен журналист разкри интересен вариант пред Челси


"Тухел цени високо качествата му" - спортен журналист разкри интересен вариант пред Челси
Снимка: Getty Images

827 0

Трансферният експерт Фабрицио Романо разкри, че защитникът на Манчестър Сити Нейтън Аке е "високо ценен" от мениджъра на Челси Томас Тухел.

Лондончани търсят усилено нов централен бранител, след като вече загубиха Антонио Рюдигер, който пое в посока Мадрид, а Андреас Кристенсен се е запътил към Барселона. Старши треньорът на "сините" разполага само с трима типични централни защитници в лицето на ветерана Тиаго Силва и младоците Тревор Чалоба и Маланг Сар.

"Тод Боели ще изслуша идеите на Томас Тухел за лятото, а планът е Челси да бъде сериозно подсилен. Матайс де Лихт е основната трансферна цел, но клубът ще изчака да види дали нидерландецът ще удължи договора си с Ювентус. В същото време трябва да се има предвид и Нейтън Аке, защото Тухел цени високо качествата му", написа Романо в своята колонка в "CaughtOffside".

*27-годишният нидерландец е на "Етихад" от лятото на 2020 година и до момента е изиграл точно 40 мача във всички турнири за Манчестър Сити, в които се е отчел с 4 попадения. Договорът му е в сила до 30 юни 2025 година, а цената му е около 25 милиона евро!

Вижте още: Ливърпул фиксира продажната цена на Мохамед Салах

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички