Тухел връща любимец на "Стамфорд Бридж" в опит да възроди кариерата му


Тухел връща любимец на "Стамфорд Бридж" в опит да възроди кариерата му
Снимка: Getty Images

1657 0

Челси може да зарадва своите привърженици много скоро. Името на лондонския гранд се свързва с потенциалното завръщане на Еден Азар, който се превърна в един от най-добрите футболисти в историята на "сините".

Мениджърът на Челси Томас Тухел има интерес към белгийската суперзвезда, а президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов да се раздели с Азар за сума между 40 и 50 милиона евро, съобщава испанското издание "El Nacional".

Фланговите футболисти на Челси - Кристиан Пулишич и Хаким Зиеш разочароваха през изминалата кампания, така че търсенето на ново крило изглежда логично, а Еден Азар знае отлично какво е нужно, за да успееш във Висшата лига.

За 7 години със синята фланелка белгиецът изигра 352 мача във всички турнири, отчитайки се със 110 попадения и 92 асистенции. Със сигурност феновете на лондончани ще са повече от радостни, ако видят любимеца си отново на "Стамфорд Бридж".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кой може да си тръгне от състава на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички