Тухел анализира целия случай с Лукаку и отсече: Няма избор, играч на Челси е


Тухел анализира целия случай с Лукаку и отсече: Няма избор, играч на Челси е
Снимка: Getty Images

1700 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел тегли чертата на разразилия се проблем с нападателя на отбора Ромелу Лукаку. Двамата проведоха разговор на четири очи и вече всичко е уточнено, като немският наставник даде "равносметката" на медиите.

"Той се извини и е обратно в състава за тренировката. Имахме достатъчно време, за да разчистим въздуха и да продължим. За мен най-важното бе да разбера, че това не е било нарочно. Той не го стори, за да създаде шум около нас преди такъв важен мач.

Не е толкова голямо, колкото може би на някои хора би им се искало, но не е и малко. Все пак е достатъчно малко, за да останем спокойни, да приемем извинението и да продължим напред. Той е много наясно какво се случи и какво стори и се чувства отговорен, за да разчисти бъркотията.

Може би ще има малко "миризма" от случилото се, но може да се справи, а ти той няма друг избор - наш играч е. Той не може да очаква хората да са щастливи от това, което стори. Но той все още е наш играч и имаме много, много добри причини да играе за нас. Щастливи сме, че е наш играч, ще го защитаваме" - заяви Тухел.

Случилото се няма да излезе никак евтино на белгийския нападател и в преносен смисъл, тъй като Лукаку ще трябва да плати стотици хиляди глоба в евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички