Ухажван от Челси предпочита да остане в Барселона


Ухажван от Челси предпочита да остане в Барселона
Снимка: Getty Images

1871 0

Крайният бранител на Барселона Сержиньо Дест е щастлив на "Камп Ноу" е не смята да се разделя с клуба, пише местното издание sport.es. Дест е "ухажван" от английския гранд Челси, но на този етап от кариерата си желанието на нидерландеца е да играе за Барселона.

Дест е един от играчите на Барса, които блестят в последните месеци, макар цялостната игра на отбора да не е на висота. Крайният бранител привлече интереса дори на шампиона на Германия Байерн Мюнхен, който също следи ситуацията около нидерландеца.

През този сезон Сержиньо Дест има 12 мача за Барселона в Ла Лига, като е записал три асистенции. Той е изключително активен по десния фланг, където основно оперира, а добрите му изяви вдигнаха и цената му - специализираният портал Transfermarkt го оценява на близо 20 млн. евро.

Бившият играч на Аякс е попаднал в радара на Челси, като ръководството на лондончани са проверили шансовете за трансфер на младока, но самият той не иска да напуска Барселона и едва ли ще се стигне до трансфер. В Барселона обаче продължават да напират за дуо от Челси, което може да се обвърже и с евентуален трансфер на Дест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички