Трябва ли изобщо Деян Ловрен да се връща в титулярния състав на Ливърпул?


Трябва ли изобщо Деян Ловрен да се връща в титулярния състав на Ливърпул?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3208 0

След два изиграни мача от новия сезон във Висшата лига, защитата на Ливърпул прави впечатление с това, че все още не е допуснала гол. В последно време мърсисайдци инвестираха сериозна сума пари в това да заздравят отбраната. Върджил ван Дайк бе привлечен като най-скъпия защитник, а през лятото Алисон Бекер бе купен от Рома за рекордна сума пари като най-скъп вратар, преди трансферът на Кепа в Челси да подобри постижението няколко дни по-късно.

До момента играчите на Юрген Клоп имаха мачове с Уест Хям на "Анфийлд" и срещу Кристъл Палас като гости, спечелени съответно с 4:0 и 0:2.

Централният защитник Деян Ловрен продължава да не взима участие в мачовете на Ливърпул, като към момента Клоп разчита на Ван Дайк и Джо Гомез в сърцето на отбраната. Легендата на Арсенал Мартин Киоун смята, че младият Гомез е направил достатъчно, за да държи Ловрен далеч от титулярната позиция.

"Новото партньорство в защитата на Ливърпул има чудесно едновременно и младост, и опит, и упоритост, и разбирателство. Те имат възможността да се превърнат в най-великата двойка централни защитници, която Висшата лига е виждала. Скоро Деян Ловрен ще се върне, но мисля, че Юрген Клоп трябва да разчита на тази двойка. Добре разбираща се двойка защитници превръща един отбор в победител", заяви Киоун за "Daily Mail".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички