Клоп за Ван Дайк: Оказа се прекалено евтин


Клоп за Ван Дайк: Оказа се прекалено евтин
Снимка: Getty Images/Guliver

1470 0

Отборът на Ливърпул започна отлично новия сезон във Висшата лига, като за първи път от сезон 2015/2016 мърсисайдци записват две победи в първите два кръга. Момчетата на Юрген Клоп стартираха с убедителна победа над Уест Хям с 4:0, след което победиха и Кристъл Палас с 0:2.

След изиграването на първите два кръга прави впечатление, че "червените" драстично са подобрили играта си в защита, където през лятото бе привлечен и класният вратар, който липсваше в състава на отбора. През януари пък 18-кратните шампиони на Англия се подсилиха и с централния защитник Върджил ван Дайк, за когото бяха платени рекордните 75 милиона паунда. Мениджърът на тима Юрген Клоп сподели и вижданията си за този трансфер, който значително вдигна нивото на "червената" отбрана.

"Не знам колко са защитниците в света, които могат да опазят Кристиан Бентеке на 100% и то без да извършат фаул. Много важно за нас бе, че Върджил бе на правилното място и имаше нужното присъствие, мисля, че това беше видно. Качеството винаги струва пари.

Така е с колите, така е и с играчите. Сега никой не мисли за цената му след тези изяви. Той е играч, който струва парите си. Дори в момента бих казал, че го взехме евтино. Той обича да играе с другите момчета и това е най-важното в момента", заяви немският  специалист след победата над "орлите" на "Селхърст Парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички