Думите, с които Клоп вдъхнови Дивок Ориги да спаси Ливърпул срещу Уулвс


Думите, с които Клоп вдъхнови Дивок Ориги да спаси Ливърпул срещу Уулвс
Снимка: Getty Images

6231 0

Отборът на Ливърпул изкова много трудна победа над Уулвърхемптън във Висшата лига, след като резервата Дивок Ориги вкара победен гол в последната минута на добавеното продължение на мача. В 95-ата минута белгийският таран овладя в наказателното поле и прониза вратата на "вълците".

Ориги се появи в игра в средата на втората част, заменяйки капитана на тима Джордан Хендерсън. Не за първи път нападателят изиграва ключова роля за Ливърпул от резервната скамейка, като в историята са останали редица паметни мачове, спечелени благодарение на Дивок Ориги.

Такъв бе случаят и срещу Уулвс - мач, в който Ливърпул просто не намираше път към вратата на съперника. Ориги обаче го направи - в последния възможен миг. След мача обаче белгиецът сподели пред журналисти изключително интересни думи, които е чул от Юрген Клоп преди да се появи на терена.

Точно преди да го включи в игра Клоп е казал съвсем простичко на Ориги: "Излез и просто бъди Дивок". Нападателят показа, че е футболист, който може да променя хода на двубоите, в които влиза като резерва. И да спаси Ливърпул в труден мач, в който Диого Жота направи пропуска на сезона.

Невъзможният пропуск на Диого Жота вижте в този материал (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички