Трети играч на Брайтън има положителна проба за коронавирус


Трети играч на Брайтън има положителна проба за коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1034 0

Още един играч на елитния Брайтън е дал положителна проба за COVID-19, съобщи изпълнителният директор на клуба Пол Барбър. Още през март "чайките" съобщиха за заразен с новия коронавирус в тима, но новият случай е по-притеснителен, тъй като е открит след прилагането на всички мерки за безопасност, предписани от правителството.

"Това ни притеснява, за съжаление, трети наш играч дава положителна проба. Въпреки всички предпазни мерки, които предприемаме в последните няколко седмици, в които не е имало почти никакви тренировки, още един наш футболист е заразен с коронавируса. Мисля, че това е притеснително за всички клубове. Искаме да сме сигурни, че предписаните протоколи за безопасност са изцяло в действие и да намалим риска до минимум", коментира Барбър.

Вече има несъгласие за рестарта на футбола в Англия от клубовете в дъното на класирането и то може да доведе до провал на рестартирането на Висшата лига. За да бъде подновен сезонът, трябва поне 14 от 20-те клуба да се съгласят на идеята за неутрални стадиони, а ако това не се случи, то правителството на Великобритания може да не позволи доиграването на сезона на стадионите на отборите. А какво сериозно предупреждение отправи босът на Брайтън относно подновяването на шампионата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички