Ето кой ще бъде привлечен в Манчестър Юнайтед, ако Роналдо напусне


Ето кой ще бъде привлечен в Манчестър Юнайтед, ако Роналдо напусне
Снимка: GettyImages

2778 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е набелязал двама играчи, които да бъдат привлечени, за да запълнят празнината, която ще се появи в състава, ако Кристиано Роналдо си тръгне. Вчера стана ясно, че португалецът е поискал от ръководството на клуба изходящ трансфер, тъй като иска да играе в Шампионска лига.

Според слуховете босовете на Юнайтед ще направят всичко по силите си, за да задържат петкратния носител на Златната топка, който през миналия сезон отбеляза 24 гола в 38 мача във всички турнири за "червените дяволи". Ако все пак Роналдо си тръгне от "Олд Трафорд", то Тен Хаг ще иска той да бъде заменен от крилото на Аякс Антони, с който специалистът работи в последните години. 

Английският гранд се е насочил и към още един флангови офанзивен футболист - Серж Гнабри от Байерн Мюнхен. Към Гнабри обаче интерес има и от бившия му клуб Арсенал, като за момента не е ясно коя дестинация предпочита той.

Според таблоида "The Sun" "баварците" ще искат около 40 милиона евро за 26-годишния футболист, който има договор за още една година с тима. A eто кой се очаква да бъде първият входящ трансфер на "дяволите" това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички