Треньорска въртележка в Европа - Антонио Конте и Маурисио Почетино си сменят "офисите"?


Треньорска въртележка в Европа - Антонио Конте и Маурисио Почетино си сменят "офисите"?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2217 0

Френският гранд ПСЖ работи усилено по уволнението на Маурисио Почетино, съобщава "Times" и твърди, че босовете в Париж ще разгледат 'кандидатурата' на Антонио Конте за евентуален нов старши треньор на отбора.

Почетино изведе парижани до титлата на Франция в събота, но ще бъде уволнен заради провала в Шампионска лига. Аржентинецът и неговият екип ще имат право на около 12,5 милиона паунда компенсация, ако договорите им бъдат прекратени една година по-рано от записания краен срок.

На Конте пък му остава още една година от контракта с Тотнъм и ако напусне, това би увеличило шансовете на Почетино да се върне в клуба от Северен Лондон, където прекара пет сезона до 2019 година.

Самият Конте вече на няколко пъти постави под съмнение бъдещето си през последните месеци и каза, че може да напусне Тотнъм, ако клубът не отговаря на амбициите му на трансферния пазар. "Имам още една година от договора, но знаете много добре, че футболът е много странен", бе заявил италианецът на пресконференция през март...

Вижте още: 19-годишен българин е пред официален дебют в Елита на Италия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички