Трансферът на Де Бройне в Манчестър Сити е бил част от хитър план на Гуардиола


Трансферът на Де Бройне в Манчестър Сити е бил част от хитър план на Гуардиола
Снимка: Getty Images

3357 0

Бившият халф на Манчестър Сити Фернандиньо заяви, че Пеп Гуардиола е съставил хитър план за трансфера на Кевин Де Бройне на "Етихад" през 2015 година.

Гуардиола бе разкрит

Когато Гуардиола беше начело на Байерн Мюнхен, Де Бройне беше в невероятна форма за клуба от Волфсбург. Информацията е, че Байерн е бил свързван с трансфер на белгийския полузащитник, но Гуардиола е отказал това да се случи. Фернандиньо заяви:

Още: Рецитали в Шампионска лига: "Кралете" озаптяват "бикове" с по-голям блясък, а "гражданите" чупят рекорди на "разходка"

"Той [Пеп Гуардиола] беше в Байерн, а [Кевин] Де Бройне беше във Волфсбург. Скаутският отдел на Байерн е посъветвал Пеп да вземе Кевин, но той е казал, че няма нужда от него", споделя Фернандиньо.

"Годината минава, Де Бройне отива в Ман Сити. Минава още една година, Гуардиола пристига в Сити. Разбирате ли сега? Той е знаел, че отива в Сити и затова изпрати Де Бройне там", добавя още бразилецът.

След преминаването си в Манчестър Сити Кевин Де Бройне се превърна в един от най-добрите полузащитници в световния футбол. Той спечели редица трофеи, откакто се присъедини към "гражданите" и се превърна в тяхна легенда.

Още: Ерлинг Холанд разкри: Съперникът на Сити в Шампионска лига не го одобрил на проби

"Всичко може да се случи" - мнението на Гуардиола преди реванша в Шампионска лига, разкри кой със сигурност няма да играе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички