"Всичко може да се случи" - мнението на Гуардиола преди реванша в Шампионска лига, разкри кой със сигурност няма да играе


"Всичко може да се случи" - мнението на Гуардиола преди реванша в Шампионска лига, разкри кой със сигурност няма да играе
Снимка: Getty Images

932 0

В утрешната сряда, 6-и март, Манчестър Сити приема Копенхаген в мач-реванш от 1/8-финалите в Шампионска лига. Първата среща в Дания бе спечелена от "гражданите" с 3:1!

Мнението на Гуардиола

"Всичко може да се случи във футбола и ние трябва да го имаме предвид. Уважаваме Копенхаген и начина, по който играят. Имаме шанса отново да бъдем на 1/4-финалите и това е целта ни. Не сме далеч да я постигнем", заяви Хосеп Гуардиола на пресконференция преди сблъсъка на "Етихад".

"Копенхаген се защитава много добре и много компактно. В продължение на 2 години са с един и същ треньор и имат силни нападатели".

Копенхаген - Манчестър Сити

"Аз винаги се притеснявам - в противен случай нямаше да съм тук. Но пък е и вярно, че предпочитам да имам аванс от 3:1, вместо да изоставам с 0:1. Още по-добре щеше да е да бяхме били със 7:0, но това просто не се случва в Шампионска лига".

Наставникът на Сити допълни, че все още не е наясно с какъв състав ще излезе, но и че Джак Грийлиш със сигурност няма да играе:

"Джак не е готов. Не знам кога ще бъде на линия".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Напрежение у Фил Фодън? Само ако трябва да говори за "последната книга, която е прочел", пошегува се Пеп Гуардиола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички