"Това е наистина труден тест": Юрген Клоп подхожда внимателно преди Тотнъм - Ливърпул


"Това е наистина труден тест": Юрген Клоп подхожда внимателно преди Тотнъм - Ливърпул
Снимка: Getty Images

1953 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, даде традиционната пресконференция преди гостуването на неговия отбор на Тотнъм в дербито на предстоящия седми кръг на английската Висша лига. Според него "спърс" и Челси могат да се доберат до челните места, тъй като не участват в европейските клубни турнири. Германският специалист вярва, че битката между "червените" и "шпорите" ще е труден тест за мърсисайдци.

Предстоящият сблъсък

"Това е наистина труден тест, но ние не сме имали лесни мачове. Гостуванията на Нюкасъл и Челси бяха много трудни. Тотнъм се представя силно. Мисля, че “шпорите” отчаяно търсеха офанзивен футбол и в годината, в която Кейн напусна, се представят изключително. Вълнуващи са за гледани. Ще бъде тест и за двата отбора", заяви Клоп пред медиите.

Предимството на Тотнъм и Челси

"Тотнъм не играе в евротурнирите, Челси не е в евротурнирите. Два гранда, които имат цяла седмица да тренират. Това е огромно предимство. Така че да се класираме за Шампионската лига ще бъде огромна задача тази година поради тези масивни, добре отпочинали животни. Знаем, че ще има спадове и трудни моменти. Не сме стабилни, началото на мачовете ни не е много добро. Чака ни дълъг път".

Бързата адаптация на новите в Ливърпул

"Няма точен период за тези неща. Предсезонната подготовка помогна. В момента постигаме добри резултати в моменти, в които предишни години нещата можеха да се развият по друг начин. Това ни помага да растем заедно. Разбирателството е добро, групата е отворена за нови неща", добави още германецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нов в Манчестър Юнайтед е бил на косъм от преминаване в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички