След унижението от Нюкасъл: Даниел Леви официално би шута и на заместника на Конте в Тотнъм


След унижението от Нюкасъл: Даниел Леви официално би шута и на заместника на Конте в Тотнъм
Снимка: Getty Images

2530 0

Тотнъм уволни официално и временния мениджър на отбора Кристиан Стелини. Италианецът изхвърча от поста около 24 часа, след като Нюкасъл разгроми „шпорите“ с 6:1 във Висшата лига.

Стелини замени на поста Антонио Конте. Сега обаче и той е аут, а новината обяви президентът на Тотнъм Даниел Леви в съобщение, публикувано на официалния сайт на клуба.

На горещия стол при лондончани засега ще седне друг от асистентите - Райън Мейсън.

Ето ги думите на Даниел Леви:

„Представянето в неделя срещу Нюкасъл беше напълно неприемливо. Беше опустошително да се види. Можем да разгледаме много причини защо това се случи и докато аз, бордът, треньорите и играчите трябва да поемем колективна отговорност, в крайна сметка отговорността е моя.

Кристиан ще напусне настоящата си роля заедно с треньорския си щаб. Кристиан се намеси в труден момент от нашия сезон и искам да му благодаря за професионалния начин, по който той и неговият треньорски щаб се държаха в такъв труден момент. Пожелаваме на него и на екипа му успех.

Райън Мейсън ще поеме задълженията на старши треньор с незабавен ефект. Райън познава клуба и играчите добре. Ще актуализираме допълнително относно неговия треньорски щаб своевременно.

Днес се срещнах с Комитета на играчите - отборът е решен да се обедини, за да осигури възможно най-силния завършек на сезона. Всички сме наясно, че трябва да представим изпълнения, които печелят вашата невероятна подкрепа“.


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички