Тотнъм взима играч от Висшата лига със свободен трансфер


Тотнъм взима играч от Висшата лига със свободен трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

1064 0

Жозе Моуриньо и Тотнъм се включват в борбата за подписа на крилото на Борнемут Райън Фрейзър. Договорът на шотландеца с „черешките“ изтича след края на сезона и той ще може да се присъедини към друг отбор като свободен агент.

26-годишният футболист е свързван с преминаване в редица тимове от Висшата лига, включително и в настоящия водач в класирането Ливърпул. Според ‘Football Insider’ Тотнъм проявява интерес към Фрейзър и ще се опита да осъществи сделката през лятото. Самият футболист също е заявил пред близки приятели, че иска да напусне Борнемут след края на сезона и е склонен на потенциален трансфер в Северен Лондон. Желанието на Фрейзър е да играе в Шампионската лига или поне да се състезава за тим, който се бори за участие в най-елитния европейски клубен турнир. През този сезон 26-годишният шотландец има 32 мача за Борнемут във всички турнири, в които е вкарал 1 гол и е направил 4 асистенции.

Тотнъм похарчи доста пари, за да си осигури подписа на Стивън Бергвайн от ПСВ Айндховен през зимата. Говори се, че „шпорите“ ще се опитат да продадат някои футболисти през лятото, за да спестят малко от бюджета за заплати. Един от футболистите, за които се говори, че ще напуснат Спърс, е Ерик Ламела. А ето каква класация оглави тимът на Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички