Тотнъм порица трима играчи заради коледни партита


Тотнъм порица трима играчи заради коледни партита
Снимка: Guliver/GettyImages

1201 0

Английският гранд Тотнъм публикува изявление, в което разкритикува Ерик Ламела, Серхио Регилон и Джовани Ло Селсо за нарушаване на коронавирусните мерки, събирайки се семейно на Коледа.

Снимки на тримата и Мануел Лансини от Уест Хем се появиха в социалните мрежи на парти, което е в нарушение срещу настоящите рестрикции по отношение на социалните контакти в Лондон, който попада в четвъртото ниво на ограничения. Тотнъм порица техните действия.

„Изключително разочаровани сме и строго осъждаме тези снимки, показващи някои от нашите играчи с техните семейства и приятели заедно на Коледа – в частност заради това, че знаем какви жертви се правят в страната, за да останем здрави по време на празничния период. Правилата са ясни, няма изключения, и ние редовно напомняме на всички наши играчи и персонал относно последните протоколи и техните отговорности, за да бъдат примери. Проблемът ще бъде вътрешно разрешен“, се казва в съобщението на „шпорите“.

Регилон бе оставен на скамейката за двубоя с Лийдс в събота следобед, докато Ламела и Ло Селсо не попаднаха в състава. Според информациите на Острова, двамата аржентинци са заразени с коронавирус.

Уест Хем също публикува изявление, в което казва, че е напомнил на Лансини за неговите отговорности. „Клубът постави най-високите възможни стандарти със своите протоколи и мерки, свързани с коронавируса, така че сме разочаровани да научим за действията на Мануел Лансини. Проблемът бе решен вътрешно и на Мануел му бе припомнено за неговите отговорности“.

Междувременно Жозе Моуриньо остро разкритикува Висшата лига. Каква е причината - разберете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички