Моуриньо с прекрасен коледен жест към Серхио Регилон


Моуриньо с прекрасен коледен жест към Серхио Регилон
Снимка: Getty Images/Guliver

1367 0

Защитникът на Тотнъм Серхио Регилон разказа коледна история от съблекалнята, която показа защо мениджърът му Жозе Моуриньо е "специален". "Наистина ли е специален Моуриньо? Винаги казвам едно: бих искал да го познавате по моя начин. Имам хиляди прекрасни истории, които да разкажа за него", заяви испанецът, цитиран от "AS".

"Една от тях се случи на Коледа. На 25 декември имахме тренировка в 3 часа и когато отворих шкафчето си, видях кутия в него. Отворих я и видях сготвено прасенце вътре. Моуриньо каза: "Знам, че ще празнуваш сам, така че сега не е нужно да готвиш", сподели Регилон.

През ноември португалският специалист се отличи с друг хубав жест към отбора си. Той публикува снимка, която показва, че е купил на футболиста вкусен хамон. Моуриньо е броил 500 паунда за испанския деликатес, който се оказа, че е за целият отбор.

"Играчите искаха испански хамон, който е доста скъп. Възникна въпросът кой ще плати. Всички казаха, че трябва да плати Регилон, защото е испанец. Обещах му: "Ако спечелим, ще платя". Това е всичко. Спечелихме, играчите бяха доволни и трябваше да платя за хамона", обясни треньорът пред "The Sun". А какъв жест направи Моуриньо към Хюн Мин Сон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички