Тотнъм опитва да продаде Ериксен, предложи го на испански гранд


Тотнъм опитва да продаде Ериксен, предложи го на испански гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

2852 0

Изглежда ръководството на английския Тотнъм ще направи всичко възможно, за да продаде Кристиан Ериксен това лято. Датският халф има само 12 месеца от договора си с "шпорите" и вече обяви, че иска да напусне клуба, като сега лондончани правят всичко възможно, за да изпълнят желанието му.

По-рано тази седмица се появи информация, че Ериксен е близко до трансфер в Манчестър Юнайтед. В крайна сметка сделката между двата тима се провали, а желанието на президента Даниел Леви е да го продаде извън Англия.

Поради тази причина сега шефовете на финалиста в Шампионска лига от миналия сезон преговарят с Атлетико Мадрид относно евентуална продажба. По-рано това лято "дюшекчиите" се подсилиха с още един играч от Тотнъм в лицето на Киърън Трипиър, като се очаква "топлите" отношения между двете страни да помогнат и за сделката за Ериксен.

По-рано това лято пък треньорът на тима от испанската столица коментира трансфера на Антоан Гризман в Барселона и това дали му се сърди за сделката. Повече подробности - тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички