Тотнъм трябва да продаде Ериксен, а кандидатите са два колоса


Тотнъм трябва да продаде Ериксен, а кандидатите са два колоса
Снимка: Guliver/GettyImages

8429 0

Ръководството на Тотнъм направи всичко по силите си, за да задържи Кристиан Ериксен в състава си, но датският плеймейкър категорично отказа да преподпише контракта си и през лятото на 2020 година ще стане свободен агент. Това ще принуди "шпорите" да се задействат в преговорите за негова продажба, ако не искат да го изпуснат без трансферна сума.

За подписа на Ериксен има два сериозни кандидата, които имат нужда от подсилване в халфовата линия - Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" вече са в контакт с датския национал, като предложението е за 5-годишен контракт и заплата от около 300 хиляди паунда.

Оле Гунар Солскяер иска плеймейкъра в състава си, за да може да изпълни целта за влизане в топ 4 на Висшата лига през следващия сезон, но халфът все още не е дал позитивен отговор на Манчестър Юнайтед, а причината е Реал Мадрид.

Ериксен мечтае да облече фланелката на "белия балет", а ръководството на Реал Мадрид е в контакт с агента на играча. Зинедин Зидан продължава да настоява за привличането на Пол Погба, но е готов да се задоволи с трансфер на Ван де Беек и Ериксен. Датският ас ще струва между 50-60 милиона евро на Реал Мадрид.

Цената на Пол Погба в момента е около 200 милиона евро, като дори "кралете" да спазарят френския ас, той ще струва повече в сравнение с двойна придобивка на Ериксен и Де Беек. Как се развиват преговорите между Реал Мадрид и холандеца четете в тази статия на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички