Почетино шокира: Не очаквайте много от рекордната покупка


Почетино шокира: Не очаквайте много от рекордната покупка
Снимка: Getty Images/Guliver

2978 0

Мениджърът на Тотнъм - Маурисио Почетино, говори за новото попълнение на тима - Танги Ндомбеле. 47-годишният специалист призова за търпение към новата придобивка на отбора, която, в същото време, се явява трансферен рекорд на клуба. Треньорът допълни, че времето за адаптация в Англия би могло да бъде по-дълго.

"За него е трудно (адаптацията). Не можем да очакваме много. Трябва да приемем, че на него му трябва време да се адаптира към нова култура, нова страна, нови навици. Разбира се, това, че той е единствено ново попълнение го затруднява още повече, защото когато има няколко нови играчи, те могат да си помагат взаимно. Трябва да му дадем време, но до този момент съм доволен от адаптацията му. Готов е да се подобрява и учи, но трябва време, докато го видим в най-добрата му светлина" - сподели Почетино.

До началото на сезона в Англия остават броени дни, което също значи, че трансферният прозорец ще затвори съвсем скоро. Нови попълнение при "шпорите" едва ли ще акостират, но една от звездите им - Кристиан Ериксен може да бъде продаден. Вариантите са два. Четете повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички