Тотнъм обърна Борнемут и се върна в топ 3


Тотнъм обърна Борнемут и се върна в топ 3
Снимка: Getty Images/Gulliver

1044 0

Отборът на Тотнъм записа ценна победа с 4:1 при гостуването си на Борнемут в среща от 30-ия кръг на Висшата лига. Въпреки неприятната загуба и отпадането от Ювентус в Шампионска лига по-рано през седмицата, днес “шпорите” демонстрираха характер и успяха да се поздравят с четвъртата си поредна победа в първенството.

Иначе срещата не започна добре за лондончани, които инкасираха попадение още в 7-ата минута, дело на Джуниър Станислас. Полузащитникът на “черешките” се разписа с мощен диагонален шут, с който не остави никакви шансове на Лорис.

В 35-ата минута обаче резултатът бе изравнен, след като Деле Али реализира от близка дистанция, засичайки отлично центриране отдясно на Серж Орие. След почивката играчите на Маурисио Почетино стигнаха до пълен обрат след две попадения на намиращия се в страхотна форма Сон Хюн-Мин съответно в 62-ата и 87-ата минути и гол на Серж Орие в 91-ата минута.

С успеха Тотнъм се изкачи на третата позиция в класирането с актив от 61 точки, измествайки Ливърпул, който остава четвърти с точка по-малко. Борнемут е 12-и с 33.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички