Тотнъм - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?


Тотнъм - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2781 0

В последния кръг от английската Висша лига в дербито на Северен Лондон Арсенал и Тотнъм записаха самоубийствено равенство, след което и двата тима изостанаха още повече от безгрешния лидер Манчестър Сити. Единствено Ливърпул остава на само две точки от "гражданите".

В седмия кръг от първенството обаче мърсисайдци се изправят именно срещу "шпорите", които ще се надяват отново да останат непобедени. Тревожното за тях е, че в 12 поредни официални мача не могат да стигнат до успеха срещу този опонент.

За последно столичани победиха Ливърпул на 22 октомври 2017 година. След това последваха 9 победи за мърсисайдци и 3 равенства. Един от успехите пък бе безценният във финала на Шампионска лига.

Любопитното е, че във въпросните 12 срещи Тотнъм все пак стига до попадение в почти всеки от случаите - 10. "Шпорите" са вкарали общо 14 гола в тези 12 мача, но винаги Ливърпул вкарва или също толкова, или повече.

Къде да гледаме Тотнъм срещу Ливърпул?

Сега двата тима се изправят един срещу друг на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" от 19:30 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 2", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички