Тотнъм изглупя у дома срещу Бешикташ


Тотнъм изглупя у дома срещу Бешикташ

1864 0

Тотнъм се размина с първа победа в Лига Европа заради глупава грешка при домакинството си на Бешикташ. Възпитаниците на Маурисио Почетино водеха минимално до последната минута на редовното време, след което обаче турският тим спечели дузпа и Демба Ба не се поколеба да накаже за пети път в кариерата си "шпорите".

Гостите от Истанбул започнаха по-активно двубоя, като в 12-ата минута удариха греда, след което имаха още няколко възможности пред вратата на Уго Лорис. Въпреки това, с първия си точен удар към вратата на съперника Тотнъм успя да поведе в 27-ата минута. Точен бе Хари Кейн.

Бешикташ продължи да натиска в търсене на изравнителен гол, но Лорис бе заключил вратата си в този мач. В последните минути на добавеното време усилията на турците бяха възнаградени. Влад Кирикеш игра с ръка в наказателното поле, реферът отсъди дузпа за Бешикташ, а от бялата точка Демба Ба не сгреши - 1:1.

В другия мач от групата Астерас (Триполи) победи с 2:0 Партизан (Белград) и излезе начело в класирането с 4 точки. Бешикташ и Тотнъм са с по 2, а Партизан е четвърти с 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички