Тотнъм и Севиля не успяха да излъчат победител в контрола, Хари Кейн отново бележи


Тотнъм и Севиля не успяха да излъчат победител в контрола, Хари Кейн отново бележи
Снимка: Getty Images

1414 0

Отборите на Тотнъм и Севиля завършиха 1:1 в приятелска среща помежду им, която се проведе в Южна Корея. Мачът между двата гранда бе доста интересен, а и двете попадения паднаха през второто полувреме.

Хари Кейн поведе своя тим напред в 50-ата минута. Хюн Мин Сон направи страхотен пробив и успя да изведе своя съотборник очи в очи с противниковия вратар. За британеца остана лесното и откри резултата.

Радостта на "шпорите" обаче не бе много дълга. В 64-ата минута Иван Ракитич "разпечата" Юго Лорис с изключително силен удар от близо двадесет метра. Френският вратар успя да реагира, но ударът на хърватина бе изключително мощен, за да бъде спасен.

Интригата се запази до самия край на мача. И двата тима имаха своите възможности за гол, но така и не успяха да ги реализират. 

Тотнъм излиза на 23-и юли в приятелски мач срещу Рейнджърс, а Севиля пък ще мери сили с Арсенал във финала за Емиратс Къп на 30-и юли.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кое е новото попълнение в защитата на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички