Сон и Кейн изведоха Тотнъм до зрелище с 9 гола в Корея (ВИДЕО)


Сон и Кейн изведоха Тотнъм до зрелище с 9 гола в Корея (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2777 0

Местният любимец Хюн Мин Сон донесе наслада на корейските привърженици, разписвайки се на два пъти при победата на Тотнъм над сборен отбор от К-лигата с 6:3 във вълнуваща предсезонна контрола в Сеул.

Един от носителите на „Златната обувка“ за Голмайстор на Висшата лига за миналия сезон Сон и Хари Кейн, който също вкара две попадения, се появиха в игра след почивката, след като мениджърът на „шпорите“ Антонио Конте даде на всичките си футболисти шанс в първата проверка на лондончани.

„Независимо от факта, че много от играчите стартираха предсезонната си подготовка преди три дни, други разполагаха само с десет, това бе един добър мач. Най-важното е всички да получат шанс, за да влязат в оптимална форма. Удовлетворен съм от интензитета на играчите. Не исках нищо специално днес."

"Да отбележим шест гола беше положително, да допуснем три – негативно, и със сигурност трябва да се подобрим. Искам да благодаря на всички, които дойдоха да гледат мача днес. Бяхме посрещнати невероятно на летището и да играем пред 60 000 души, независимо че ставаше въпрос само за приятелска среща. За мен, за клуба, е привилегия и чест да играем в Корея“, каза италианският наставник на „шпорите“.

Защитникът Ерик Дайър откри резултата в 29-та минута. Сборният отбор на К-лигата изравни чрез Гу Сун Чо преди почивката, а след нея паднаха цели седем попадения. Тотнъм стартира в атака с новото си попълнение Ричарлисон, а към него след паузата се присъедини и Кейн.

Капитанът на Англия се нуждаеше от само две минути, за да повлияе на срещата, след като негово центриране бе отклонено от Джин Хюк Ким в собствената му врата. В 52-та минута корейците отново изравниха чрез южноафриканския национал Ларс Велдвайк.

Кейн и Сон от дузпа дадоха добър аванс на Тотнъм, преди Амано Джун да намали изоставане на К-лигата. Корейците обаче останаха в намален състав, а Кейн и Сон се разписаха по веднъж до края за крайното 6:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички